Mijn naam is Yasmine Deeren.
Ik startte mijn zaak op 2 januari 2015 als aromatherapeut en ayurvedisch schoonheidsspecialiste.

Als moeder van 3 schatten van kinderen was de stap naar het zelfstandig zijn geen logische keuze.
Het was een keuze van het hart, om te doen wat ik leuk vond.

Toen ik startte met mijn opleiding aromatherapie zat ik er volledig door. Ik was doodmoe van een stresserende baan, en 3 kleine kinderen. De eerste workshop was voor mij een dagje uit, maar het veranderde mijn leven. Ik begon in te zien dat er iets moest veranderen en dat deed ik. Ik begon met heel kleine stapjes, even een adempauze voor mezelf. Daarna een weekendje Parijs met een vriendin en gaandeweg kreeg ik terug energie.
Een volledige cursus tot aromatherapeut heeft hier ook aan bijgedragen.

De passie die ik toen kreeg voor essentiële olie en het vroegere plezier om mensen te verzorgen, brachten mij bij de volgende stap, zelfstandig worden. Ook dit was een keuze voor mezelf.

Vanuit mijn passie voor aromatherapie, wilde ik natuurlijk en biologisch werken. Deze zoektocht naar een product dat aan mijn eisen voldeed, bracht me bij Lakshmi. Hier werden al mijn eisen verenigd nl. een product dat werkt, biologisch is en heerlijk ruikt.

Bij Lakshmi kwam ik ook terecht in de wereld van de ayurveda.
Bij de eerste training, waarop mijn vriendin als model lag, waren we al zeer enthousiast.

De technieken die aangeleerd werden, waren zeer ontspannend en ongelooflijk aangenaam.

Natuurlijk ben ik mij verder gaan bijscholen in de wereld van de ayurvedische schoonheidsverzorging, die er vooral op gericht is balans en rust te brengen. Dit is voor elke persoon uniek.

Dit evenwicht brengt ons eveneens bij de aromatherapie. Aromatherapie kan zowel ingezet worden therapeutisch, maar ook voor sfeer of ontspanning. De mogelijkheden zijn heel breed.

Meer info, kijk dan zeker onder de rubriek aromatherapie voor info, workshops of mijn e-book.

Yasmine

PS. Vindt u het ook tijd om uzelf te verwennen? Bel of mail me dan.